Tocanita de legume cu galuste

Printeaza

Tocanita de legume cu galuste

Ingrediente:Tocanita de legume cu galuste

  • 500 g ceapă
  • 100 g păstârnac
  • 200 g morcovi
  • 100 g pătrunjel
  • 100 g ţelină
  • 500 g ardei gras
  • 1,5 kg roşii
  • 150 ml ulei
  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • piper
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt o căleşti în ulei până devine aurie. Adaugi zarzavatul tăiat rondele şi ardeii tăiaţi inele şi căleşti în continuare. Stingi cu puţină apă sau supă.

Adaugi roşiile tă­iate şi curăţate de seminţe şi coji şi mai fierbi 10-15 minute. Din ouă, făină, apă şi sare pregăteşti o cocă din care faci găluşte de mărimea alunelor, pe care le fierbi în apă cu puţină sare.

Le scoţi cu spumiera şi le adaugi la tocăniţă. Mai dai puţin în clocot şi potriveşti gustul cu sare, piper, verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.