Tocanita de legume cu muschiulet de porc

Printeaza

Tocanita de legume cu muschiulet de porc din: muschiulet, unt, ardei, morcovi, cartofi, ardei iute, usturoi, apa, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de legume cu muschiulet de porc

  • 2 muşchiuleţi de porc
  • 2 linguri cu unt
  • 2-3 ardei graşi proaspeţi sau congelaţi
  • 2-3 morcovi mari
  • 4-5 cartofi mici
  • 1 ardei iute
  • 4-6 căţei de usturoi
  • 2 căni cu apă caldă
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Curăţaţi de coajă sau de seminţe legumele, tăiaţi-le felii sau fâşii. Scoateţi nervurile de la ardeiul iute, tocaţi-1 mărunt.
Spălaţi carnea şi uscaţi-o folosind un prosop de hârtie, tăiaţi-o felii şi rumeniţi-le în unt încins.

Scoateţi pe o farfurie, acoperiţi cu capac. în grăsimea rămasă căliţi ardeii tăiaţi fâşii, morcovii daţi pe răzătoarea mare şi usturoiul tocat mărunt. Lucraţi cu vasul acoperit. Lăsaţi până se înmoaie morcovii, apoi stingeţi cu apă caldă.

Fierbeţi 10 min, puneţi cartofii tăiaţi în 4 felii fiecare, ardeiul iute şi piperul boabe. Fierbeţi acoperit 1/2 oră.
Puneţi peste legume sucul de roşii sau bulionul desfăcut în apă caldă, săraţi după gust, continuaţi fierberea 10 min, apoi amestecaţi feliile de muşchiuleţ rumenite în sosul de legume.

Serviţi fierbinte, cu pâine de casă şi vin roşu.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tocanita-de-legume-cu-muschiulet-de-porc html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.