Tocanita de legume cu patrunjel

Printeaza

Tocanita de legume cu patrunjel din: ulei, ceapa, usturoi, cartofi, pastarnac, sfecla, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita_de_legume_cu_patrunjel

  • 3 linguri cu ulei
  • 1 ceapă, curăţată şi tăiată inele
  • 2 căţei de usturoi, curăţaţi şi zdrobiţi
  • 300 g cartofi şi păstârnac, fierţi
  • 300 g sfeclă roşie fiartă, tăiată în felii
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  •  o mână plină cu frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie largă şi căleşte ceapa câteva minute, până se în­moaie, apoi adaugă usturoiul, cartofii şi păstârnacul. Prăjeşte timp de 5 minute. Adaugă sfecla roşie.

Asezonează bine cu sare şi piper şi mai prăjeşte 5 mi­nute, amestecând din când în când. Serveşte tocăniţa cu pătrunjel tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.