Tocanita de linte cu verdeata

Printeaza

Tocanita de linte cu verdeata din: linte, cartofi, morcov, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, sare, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita_de_linte_cu_verdeata

  • 200 g linte
  • 4 cartofi
  • un morcov
  • o radacina de patrunjel
  • o radacina de pastarnac
  • un ardei gras
  • un praf sare
  • 1/2 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

In primul rând, se curăţă de coajă legumele care au nevoie, apoi se spală bine în apă rece. Se taie cât mai mărunt toate legumele.

Intr-o oală cu apă fiartă se pune lintea la fiert cu un praf de sare. Se lasă 10 minute.

Intr-o oală se călesc legu-mele si apoi se lasă la fiert adăugând puţină apă. După ce sunt fierte legumele si apa a mai scăzut, se adaugă lintea fiartă.

Se mai lasă 5 minute să dea un clocot. Se potriveşte gustul de sare si se pune pătrunjelul.

Tocanita de linte cu verdeata

Tocanita_de_linte_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.