Tocanita de linte rosie

Printeaza

Tocanita de linte rosie din: linte rosie, praz, morcov, ardei, cartof, usturoi, sare, piper, dafin, ulei, rosii.

Ingrediente:Tocanita de linte rosie

  • 1 ceaşcă linte roşie
  • 100 g praz
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras sau capia
  • 1 cartof
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 20 ml ulei
  • 2 linguri roşii pasate

 

Mod de preparare:

Fierbi lintea aproximativ 20 de minute, apoi o scurgi. Tai cubu-leţe legumele şi le înăbuşi în ulei, picurând câte puţină apă, până se pătrund.

Adaugi foaia de dafin, apoi pasta de roşii, usturoiul tăiat felii şi lintea, iar după 2 minute de fierbere, condimentezi cu sare şi piper.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.