Tocanita de manzat
PrinteazaTocanita de manzat
Ingrediente:
- 700 g carne de manzat
- 1 ceapa
- 2 ardei grasi
- 3 cartofi
- 5 rosii
- 500 ml supa de legume
- 1 legatura de patrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spala bine carnea, tai-o cubulete si pune-o la fiert in apa cu un praf de sare. Cand carnea este aproape fiarta, caleste ceapa, taiata mai mare.
Adauga bucatile de carne si condimenteaza cu sare si piper. Lasa la cuptor sa scada, dar nu foarte mult, iar legumele sa fie patrunse bine.
Stinge cu supa de legume, dupa care adauga cartofii taiati cubulete. Lasa sa dea cateva clocote, apoi arunca in cratita rosiile taiate in sferturi si ardeii, fasii.
Lasa la cuptor sa scada, dar nu foarte mult, iar legumele sa fie patrunse bine.
Inainte de a lasa vasul in cuptor, pune in tocanita o crenguta de cimbru. Va fi mult mai gustoasa si aromata.
Tocanita de manzat
Pofta buna!
Carnea de manzat trebuie sa fie cat mai proaspata, deci frageda. Altfel, nu o vom putea manca.