Tocăniţă de mazăre verde

Printeaza

Tocăniţă de mazăre verde

Ingrediente:Tocăniţă de mazăre verde

  • 800 g mazăre
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 2 linguri de ulei
  • 250 ml suc de roşii
  • 1 lingură boia dulce
  • 1 ceapă
  • 2 linguri pastă ardei sau ardei tăiat mărunt
  • 1 linguriţă vegeta
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1-2 linguriţe busuioc

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa cu puţină apă şi vegeta. Se adaugă pătrunjel şi morcovul tăiat mărunt şi se fierb 2-3 minute, se adaugă mază­rea şi 2 căni de apă fierbinte şi se lasă să fiarbă.

Când mazărea este fiartă, se adaugă şi celelalte ingrediente în afară de ulei, şi se mai lasă să dea 2-3 clocote. La sfârşit, se adaugă uleiul. Se mai poate adăuga pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Parca as pune si putin marar in mancarea de mazare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.