Tocanita de naut cu ciuperci
PrinteazaTocanita de naut cu ciuperci din: naut, bulion, morcov, ardei, ceapa, usturoi, margarina, ciuperci de padure, piper, sare, piper, patrunjel.
- 1 conservă de năut (400 g)
- 300 g bulion
- 1 morcov
- 1/2 ardei capia
- 1 ceapă
- căţel de usturoi
- linguri de margarină
- 2 linguri (30 g) mix de ciuperci de pădure
- 1 linguriţă de piper boabe
- sare
- piper măcinat
- pătrunjel
Mod de preparare:
Curăţă ceapa, morcovul, ardeiul şi usturoiul, taie-le mărunt şi înăbuşă-le în margarină. Adaugă mixul de ciuperci de pădure, pune 100 ml de apă şi lasă-le să fiarbă la foc mic.
Scurge năutul din conservă, pune-l peste legume împreună cu bulionul, piperul şi adaugă apă cât să acopere boabele.
Lasă-le să fiarbă la foc mic 5-10 minute. Sărează după gust şi serveşte cu pătrunjel.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tocanita de naut cu ciuperci