Tocanita de naut

Printeaza

Tocanita de naut din: naut, carnati de porc, ceapa, roasii, ardei, morcov, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Tocanita de naut

  • 300 g năut
  • 2 cârnaţi proaspeţi de porc
  • 1 ceapă
  • 3 roşii
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • pătrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune la fiert năutul înmuiat de cu seară. Separat, căleşte ceapa tocată fin. Adaugă morcovul ras şi ardeiul gras tăiat fâşii. Lasă să dea în câteva clocote, apoi pune roşiile opărite, decojite şi zdrobite cu furculiţa, năutul şi o cană din zeama în care a fiert năutul.

Lasă la cuptor, la foc moderat, să scadă bine. Când este aproape gata, pune cârnaţii tăiaţi în bucăţi şi rumeniţi separat. Potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.