Tocanita de pastai cu aripioare de pui
PrinteazaTocanita de pastai cu aripioare de pui din: pasta galbene late, cartofi, rosii, ceapa, ulei, airpioare de pui, supa de pui.
- 500 g pastai galbene late
- 3-4 cartofi noi
- 3 rosii
- 2 cepe
- 50 ml ulei
- 4-5 aripioare de pui
- apa sau supa de pui
Mod de preparare:
Rumeneşti aripioarele pentru câteva minute în ulei. Le scoţi şi le ţii la cald. în uleiul rămas căleşti ceapa tăiată în cuburi şi roşiile decojite şi pasate. Când sosul s-a îngroşat, adaugi păstăile tăiate în bucăţi de circa 5-8 cm şi cartofii cuburi.
Acoperi cu apă sau supă de pui şi fierbi la foc mic circa 30-40 de minute. In ultimele 15 minute de fierbere, adaugi şi aripioarele de pui. Serveşti tocăniţa cu mărar verde.
Tocanita de pastai cu aripioare de pui
Pofta buna!