Tocanita de praz cu rosii si usturoi

Printeaza

Tocanita de praz cu rosii si usturoi din: praz, ceapa, ulei, usturoi, roşii decojite, sare.

Ingrediente:Tocanita de praz cu rosii si usturoi

  • 4-5 fire praz
  • 2 cepe
  • 1 ceaşcă ulei
  • usturoi
  • 3 roşii decojite
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă prazul de foile de deasupra, se tale bucăţi lungi de 3-4 cm, care se spală, şi se fierb în apă cu sare 10 minute.

Se taie ceapa peştişori, se. căleşte în ulei încins, cu usturoi, după dorinţă. Usturoiul se toacă mărunt. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă roşiile decojite şi tăiate felii subţiri.

Sosul se fierbe încet şi se parfumează cu puţin cimbru.

Se pun bucăţile de praz în sos şi se lasă să scadă împreună.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.