Tocanita de pui ca la bunica

Printeaza

Tocanita de pui ca la bunica din: piept de pui, ardei, ceapa, morcovi, suc de rosii, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Tocanita de pui ca la bunica

  • 500 g piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 50 ml suc de roşii
  • pătrunjel
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cubuleţe; se călesc în ulei. Se adaugă legume tocate, suc de roşii şi puţină apă; se lasă să fiarbă până scade. Se adaugă sare şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.