Tocanita de pui cu praz

Printeaza

Tocanita de pui cu praz din: aripi de pui, praz, cartofi, ardei, rosii, fasole, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de pui cu praz

  • 1 fir de praz
  • 1 kg aripi de pui
  • 500 ml supă de legume
  • 2 ardei graşi
  • 3 cartofi
  • 200 g roşii cherry
  • 1 cutie fasole boabe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se căleşte în puţin ulei încins 1 fir de praz tăiat rondele. Se adaugă 1 kg aripi de pui, se presară sare şi piper. Când au prins crustă aurie, se adaugă 500 ml supă de legume, 2 ardei graşi şi 3 cartofi tăiaţi felii mai groase.

Se lasă să dea în câteva clocote, se adaugă 200 g roşii cherry şi 1 cutie fasole boabe. Se potriveşte de sare şi de piper şi se lasă la cuptor să scadă, dar nu foarte mult.

Se presară 1 legătură pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.