Tocanita de pui cu rosii si ciuperci

Printeaza

Tocanita de pui cu rosii si ciuperci din: pulpe de pui, ciuperci, ceapa, ardei, usturoi, suc de rosii, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita de pui cu rosii si ciuperci

  • 6-8 pulpe superioare de pui
  • 3 borcane ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 capatana usturoi
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala bine carnea de pui si se pune la fiert pentru a arunca apoi prima apa. Ciupercile se spala si se lasa la scurs. Ceapa si ardeiul se toaca marunt. Carnea de pui, ceapa si ardeiul se pun la fiert.

Cand dau in clocot se adauga ciupercile si se lasa la fiert aproximativ jumatate de ora. se sareaza si pipereaza dupa gust. Se adauga usturoiul si sucul de rosii apoi si se mai lasa la fiert aproximativ inca jumatate de ora.

La sfarsit se adauga patrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.