Tocanita de pui cu ulei de masline

Printeaza

Carnea de pui se prajeste in ulei incins si i se adauga 2 cepe potrivite, tocate marunt, 2 ardei copfi (sau ardei grasi) din congelator tocati fideluta, 5 catei de usturoi pisati, 2 rosii tocate marunt, 1 mana de masline fara samburi, sare si piper dupa gust, 1 foaie mica de dafin si putina coaja de lamaie taiata cubu-lete.

Se fierbe pana se desprinde carnea de pe os. Se serveste cu garnitura de orez si patrunjel presarat deasupra.

Tocanita de pui cu ulei de masline

Tocanita de pui cu ulei de masline

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu e rea tocanita de pui, mie-mi place.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.