Tocanita de rinichi de porc in aluat

Printeaza

Tocanita de rinichi de porc in aluat din: aluat de foietaj, rinichi de porc, lapte, ceapa, morcov, dafin, bicarbonat, nucsoara, piper, sare, boia, ulei.

Ingrediente:Tocanita de rinichi de porc in aluat

  • 400 g aluat de foitaj
  • 5-6 rinichi de porc
  • 800 ml lapte
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri cu bicarbonat
  • 1 lingurita rasa cu nucsoara macinata
  • piper
  • sare
  • boia
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie rinichii in doua, pe lungime. Cu ajutorul unui cutit ascutit, indeparteaza canalele interne, nervurile si urmele de grasime. Freaca bine rinichii cu bicarbonat, clateste-i cu apa rece, taie-i in cubulete, lasa-i acoperiti de lapte minimum doua ore pentru a indeparta mirosurile neplacute.

Caleste ceapa impreuna cu morcovul. Adauga cubuletele de rinichi, foile de dafin, sare, piper si nucsoara. Stinge cu apa cat sa acoperi rinichii. Fierbe la foc mic 40-45 de minute, pana cand se inmoaie si scade zeama.

Pune compozitia intr-un vas termorezistent tapetat cu o parte de aluat si acopera cu restul.

Lasa la cuptor 30-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.