Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere

Printeaza

Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere din: carne de vită, ficat de viţel, ulei de măsline, ciuperci, apă minerală, ardei iuţi, bulion, miere, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere

  • 500 g carne de vită
  • 500 g ficat de viţel
  • 100 ml ulei de măsline
  • 250 g ciuperci
  • 500 ml apă minerală
  • 5 ardei iuţi
  • 1 lingură bulion
  • 1 lingură miere
  • sare
  • piper
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 250 g ceapă

Mod de preparare:

Carnea de vită o tai cuburi şi o pui la prăjit cu ulei şi cu 50 ml apă mi­nerală. Adaugi ceapa curăţată şi tăiată rondele, iar când s-a înmu­iat, adaugi şi ficatul tăiat bucăţele, ciupercile şi ardeii iuţi.

Potriveşti gustul de sare şi piper, apoi adaugi bulionul desfăcut cu apă minerală, mierea şi acoperi cu apa minerală rămasă.

Dai cratiţa la cuptorul încins, pentru 50 de minute. Când serveşti mâncarea, presari pătrunjelul tocat.

Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere

Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.