Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere
PrinteazaTocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere din: carne de vită, ficat de viţel, ulei de măsline, ciuperci, apă minerală, ardei iuţi, bulion, miere, sare, piper.
- 500 g carne de vită
- 500 g ficat de viţel
- 100 ml ulei de măsline
- 250 g ciuperci
- 500 ml apă minerală
- 5 ardei iuţi
- 1 lingură bulion
- 1 lingură miere
- sare
- piper
- 1 lingură pătrunjel tocat
- 250 g ceapă
Mod de preparare:
Carnea de vită o tai cuburi şi o pui la prăjit cu ulei şi cu 50 ml apă minerală. Adaugi ceapa curăţată şi tăiată rondele, iar când s-a înmuiat, adaugi şi ficatul tăiat bucăţele, ciupercile şi ardeii iuţi.
Potriveşti gustul de sare şi piper, apoi adaugi bulionul desfăcut cu apă minerală, mierea şi acoperi cu apa minerală rămasă.
Dai cratiţa la cuptorul încins, pentru 50 de minute. Când serveşti mâncarea, presari pătrunjelul tocat.
Tocanita de vita cu ficat, ciuperci si miere
Pofta buna!