Tocanita de vita cu tarhon

Printeaza

Tocanita de vita cu tarhon din: carne de vita, morcovi, cartofi, telina, pastarnac, patrunjel, ulei, mustar, sare, cimbru, tarhon.

Ingrediente:Tocanita de vita cu tarhon

  • 500 g carne de vită
  • 6 morcovi
  • 5 cartofi
  • o rădăcină ţelină mică
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 cepe boabe de muştar
  • sare
  • cimbru
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Carnea trecută rapid sub un jet de apă se taie cuburi şi se pune la călit în ulei. Se lasă 2-3 minute pe-o parte, apoi se întoarce şi se lasă 2-3 minute şi pe partea cealaltă.

Intre timp, se curăţă legu-mele, se spală şi se taie după preferinţe.

Intr-un vas de lut de cuptor se pune carnea alături de legume. Se condimentează cu boabe de muştar, cimbru şi tarhon, se toarnă 300 ml apă şi se lasă la cuptor, cu capac.

După 40 de minute se scoate capacul şi se presară cu sare. Se lasă să se rumenească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.