Tocanita de vita in dovleac

Printeaza

Tocanita de vita in dovleac din: carne de vita, ceapa, morcovi, faina, vin, ulei, dovleac.

Ingrediente:Tocanita de vita in dovleac

  • 500 g carne de vită
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 lingură făină
  • 500 ml vin
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
  • un dovleac

 

Mod de preparare:

Se pune ceapa tocată mărunt la călit şi se presară cu sare. Când s-a înmuiat, se adaugă carnea de vită tăiată cubuleţe. Se adaugă făina, se lasă 50 de secunde amestecând, se desface cu puţin vin şi se lasă să dea un clocot.

Intr-un vas de cuptor se pun carnea, morcovii cubuleţe, bucăţele de dovleac şi restul de vin. Se lasă la cuptor pentru trei ore. Tocana se aduce la masă într-un dovleac scobit in mijloc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.