Tocanita de vitel cu castraveti
PrinteazaTocanita de vitel cu castraveti
- 1 kg carne vitel
- 2 cepe
- 50 ml ulei
- 1 kg castraveti murati
- suc de rosii
- patrunjel
- cimbru
- bulion
Mod de preparare:
Un kg carne de viţel tăiată cubuleţe şi 2 cepe tocate, le călim într-o cratiţă cu 50 ml de ulei, apoi stingem cu o cană de supăşi lăsăm să fiarbă o jumătate de oră 1 kg castraveţi muraţi tăiaţi rondele îi clătim bine la jet de apă, îi scurgem şi îi adăugăm peste carne la fiert.
După o jumătate de oră, punem 500 g castraveţi cruzi (noi) tăiaţi rondele, piper şi un pahar de suc de roşii, iar la urmă, adăugăm pătrunjel tocat, cimbru şi o lingură de bulion.
Pofta buna!