Tocanita de vitel cu castraveti

Printeaza

Tocanita de vitel cu castraveti

Ingrediente:Tocanita de vitel cu castraveti

  • 1 kg carne vitel
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 kg castraveti murati
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • cimbru
  • bulion

 

 

Mod de preparare:

Un kg carne de viţel tăiată cubuleţe şi 2 cepe tocate, le călim într-o cratiţă cu 50 ml de ulei, apoi stingem cu o cană de supăşi lăsăm să fiarbă o jumătate de oră 1 kg castraveţi muraţi tăiaţi rondele îi clătim bine la jet de apă, îi scurgem şi îi adăugăm peste carne la fiert.

După o jumătate de oră, punem 500 g castraveţi cruzi (noi) tăiaţi rondele, piper şi un pahar de suc de roşii, iar la urmă, adăugăm pătrunjel tocat, cimbru şi o lingură de bulion.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.