Tocanita de vitel cu ciuperci

Printeaza

Tocanita de vitel cu ciuperci din: carne de vitel, ceapa, untura, pasta de rosii, vin, piper, sare, maghiran, ciuperci, faina, smantana.

Ingrediente:Tocanita de vitel cu ciuperci

  • 700 g carne de viţel
  • 2 cepe roşii
  • 2 linguri untu­ră
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 3 linguri vin roşu
  • 2 lin­guri piper
  • 2 linguri maghiran
  • 300 g ciuperci
  • 1 lin­gură făină
  • 200 ml smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se curăţă de pieliţă, se spală, apoi se taie felii mai groase. Grăsimea se încinge, se adaugă ceapa tăiată mă­runt şi se căleşte.

Se pun bucăţile de carne, se adaugă sare, piper şi măghiran după gust, apoi se fierbe mâncarea la foc slab. Către sfârşitul fierberii, se pune pasta de roşii, ciupercile tăiate felii şi se stropeşte cu vinul.

Făina se omogenizează cu smântână, se drege sosul, după care se mai lasă la fiert 10 minute. Se garniseşte cu orez.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Imi place mult tocanita de vitel, parca e mai gustoasa putin picanta, sau cel putin mie imi place mai mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.