Tocanita de vitel cu dovleac si usturoi
PrinteazaTocanita de vitel cu dovleac si usturoi din: pulpa de vitel, dovleac, ceapa, usturoi unt, sare, piper, ulei, patrunjel.
- 400 g pulpă viţel
- 400 g dovleac
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 50 g unt
- sare
- piper
- ulei
- pătrunjel
Mod de preparare:
Taie dovleacul în cuburi, apoi fierbe-l la abur. Căleşte ceapa şi usturoiul până se înmoaie, adaugă carnea tăiată cubuleţe.
Toarnă apă şi lasă la înăbuşit până se frăgezeşte carnea. Când dovleacul s-a fiert, pune-1 peste carne, adaugă untul şi potriveşte de sare şi piper.
Mai lasă câteva minute la foc potrivit, cu capac, să se întrepătrundă aromele.
La servire, decorează cu verdeaţă.
Pofta buna!