Tocanita de vita cu salvie din: pulpă de vită, ulei, ceapă, morcov, rădăcină de ţelină, usturoisuc si coaja de portocala, oţet balsamic, scorţişoară, foi de dafin, rozmarin, cimbru, salvie. Ingrediente: 900 g pulpă de vită 3 linguri ulei 1 ceapă 1 morcov 1 rădăcină de ţelină 2 căţei de usturoi sucul şi coaja rasă de la 1 portocală 100 ml oţet balsamic 1 linguriţă […]
Tocanita din inima de vita
PrinteazaTocanita din inima de vita din: ininma de vita, dafin, boia, usturoi, rosii, ardei, piper, sare.
- 700 g inimă de vită
- 3 cepe roşii
- 1 foaie dafin
- 1 linguriţă boia
- 4 căţei de usturoi
- 100 g roşii
- 100 g ardei
- 1 linguriţă piper boabe
- 2 linguri grăsime (untură)
- sare
- piper
- 200 ml supă de oase
Mod de preparare:
Inima de vită se curăţă de pieliţă şi vinişoare, apoi se pune la fiert în apa rece, împreună cu o ceapă crestată. Se condimentează cu usturoi, sare, piper boabe şi foaie de dafin.
Se fierbe inima timp de 45 de minute, apoi se scurge şi se taie bucăţi mai mari.
Ceapa rămasă se taie mărunt şi se căleşte în untura încinsă, se presară boia, se toarnă 100 ml de apă şi se lasă pe foc până scade apa.
Se adaugă inima, usturoiul rămas, roşiile tăiate sferturi, ardeii tăiaţi felii subţiri, se condimentează cu sare şi piper.
Se toarnă supa de oase şi se lasă mâncarea la fiert aproximativ o oră.
Tocăniţa se serveşte cu găluşte de făină, fierte în apă cu sare.
Pofta buna!
Tocanita de vita cu sos de bere
Tocanita de vita cu sos de bere din: pulpa de vita, ceapa, usturoi, ciuperci, bere, boia, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg pulpa de vita 1 ceapa 3-4 căţei de usturoi 200 g ciuperci 500 ml bere neagră sare piper 1 linguriţă boia 6-7 linguri ulei Mod de preparare: Tai carnea cubuleţe, o condimentezi cu […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/tocanita-din-inima-vita html