Tocanita din miel

Printeaza

Tocanita din miel

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne de miel
  • 2 cepe
  • 1 lingură untură
  • 1 ceaşcă smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 pahar mic lapte
  • sare
  • oţet după gust

 

Mod de preparare:

Tocanita din miel: Intr-o cratiţă cu untură pui ceapa tăiată mărunt să se prăjească.

Adaugi bucăţile de carne, pui puţină apă, acoperi cu un capac şi laşi să se frigă înăbuşit cu sarea necesară.

Separat pui într-o farfurie smântână, gălbenuşurile şi subţiezi cu lapte.

Torni acest sos peste came, amesteci bine şi iei de pe foc.

Nu se fierbe deloc, deoarece prin fierbere sosul se taie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.