Tocăniţă din piept de curcan

Printeaza

Tocăniţă din piept de curcan din: piept de curcan, cartofi, ceapa, ulei de masline, bulion, sare, piper, condiment pentru carne de pui si patrunjel verde.

Ingrediente:Tocanita_din_piept_de_curcan

  • 750 g piept de curcan
  • 600 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri bulion
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita condiment pentru carne de pui
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat fin

 

Mod de preparare:

Toci ceapa fin şi o căleşti în uleiul de măsline, adaugi pieptul de curcan tăiat cubuleţe potrivite şi îl amesteci cu ceapa timp de câteva minute.

Adaugi condimentele şi cartofii tăiaţi cuburi, amesteci totul timp de 1 minut, apoi adaugi apă caldă (1 1/2 cană). Acoperi cratiţa şi laşi totul să fiarbă uşor.

La final, adaugi bulionul desfăcut cu puţină apă caldă şi dai cratiţa la cuptor timp de 15-20 de minute. Potriveşti gustul de sare, piper şi adaugi pătrunjel verde tocat fin.

Este o mâncare uşoară, nu conţine mult ulei. Poţi pregăti mâncarea şi din carne de pui, în loc de carne de curcan.

Tocăniţă din piept de curcan

Tocanita_din_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.