Tocanita din pulpa de porc

Printeaza

O reteta de tocanita din pulpa de porc din: pulpa de porc impanata, morcov, ceapa, ardei grasi, rosii in bulion, untura, boabe de ienibahar, foaie de dafin, sare, piper si marar.

Ingrediente:Tocanita din pulpa de porc

  • 600 g pulpa de porc mai impanata
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 2 ardei grasi (verde si rosu)
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 2 linguri cu untura
  • 5-6 boabe de ienibahar
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa, taie-o mărunt şi căleşte-o în untura încinsă. Adaugă apoi carnea tăiată în bucăţi mai mari. Acoperă totul cu apă, presară un praf de sare şi lasă să fiarbă la foc mic. Pune apoi foaia de dafin şi boabele de ienibahar. Când carnea este aproape fiartă, adaugă morcovul tă­iat rondele şi ardeiul gras fâşii.

După câteva clocote, pune roşiile, cu tot cu suc. Potriveşte gustul de sare şi piper şi mai lasă puţin pe foc. Serveşte fierbinte, cu mărar verde tocat deasupra. Pentru a căpăta un gust mai bun, adaugă spre final un pahar cu vin alb sec.

Tocanita din pulpa de porc

Tocanita din pulpa de porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.