Oaie cu Sos de Vin Rosu: O Delicatesa Rafinate si Savuroasa. Carnea de oaie este o sursa excelenta de proteine de inalta calitate. De asemenea, este bogata in fier, care este crucial pentru transportul oxigenului in sange si prevenirea anemiei. Descopera cum sa prepari oaie cu sos de vin rosu, un fel de mancare care […]
Tocanita de dovleac cu carne si rosii
PrinteazaTocanita de dovleac cu carne si rosii din: dovleac, amestec de carne tocată, ceapa, morcov, cartofi, ardei gras, rosii, foi de dafin, ulei, sare.
Ingrediente:
- 1/2 dovleac
- 500 g amestec de carne tocată
- 1 ceapă
- 5 cartofi
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 2 roşii
- 2 foi de dafin
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tocată şi înăbuş-o bine. Pune ardeiul, morcovul, cartofii şi dovleacul tăiat cubuleţe. După câteva minute, stinge cu apă caldă şi lasă să fiarbă.
Presară un praf de sare, adaugă foile de dafin şi lasă la cuptor până se pătrund toate legumele. Spre final, pune roşiile opărite, decojite şi zdrobite şi lasă să dea în câteva clocote.
Tocanita de dovleac cu carne si rosii
Pofta buna!
Isabella’s Islay: Cel Mai Scump Whisky din Lume
Isabella’s Islay: Cel Mai Scump Whisky din Lume – Isabella’s Islay este nu doar un whisky, ci și un simbol al luxului și rafinamentului. Lansat de Luxury Beverage Company, acest whisky reprezintă apogeul măiestriei în producția de băuturi spirtoase. Denumirea sa provine de la insula Islay, renumită pentru producția de whiskyuri de înaltă calitate, recunoscute […]