Tocanita de fasole boabe cu masline si cimbru
PrinteazaTocanita de fasole boabe cu masline din: fasole, ceapa, masline, ulei, boia, bulion, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g fasole boabe fierte
- 4 cepe
- 200 g măsline
- 100 ml ulei
- 1 linguriţă boia de ardei dulce
- 1 lingură bulion
- 1 linguriţă cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tocanita de fasole boabe cu masline si cimbru: Tai ceapa mărunt, o căleşti în ulei, adaug boiaua şi bulionul şi le fierbi până se înmoaie cu puţină zeamă de fasole.
Adaug sarea, cimbrul şi măslinele. Amesteci cu fasolea fiartă, pui condimentele şi le dai la cuptor 10-15 presărată cu frunze tocate de ţelină, patrunjel sau marar.
Pofta buna!