Tocanita de fasole boabe cu masline si cimbru

Printeaza

Tocanita de fasole boabe cu masline din: fasole, ceapa, masline, ulei, boia, bulion, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g fasole boabe fierte
  • 4 cepe
  • 200 g măsline
  • 100 ml ulei
  • 1 linguriţă boia de ardei dulce
  • 1 lingură bulion
  • 1 linguriţă cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocanita de fasole boabe cu masline si cimbru: Tai ceapa mărunt, o căleşti în ulei, adaug boiaua şi bulionul şi le fierbi până se înmoaie cu puţină zeamă de fasole.

Adaug sarea, cimbrul şi măslinele. Amesteci cu fasolea fiartă, pui condimentele şi le dai la cuptor 10-15 presărată cu frunze tocate de ţelină, patrunjel sau marar.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.