Tocanita cu fasole si carnati picanti
PrinteazaTocanita cu fasole si carnati picanti din: carnati picanti, fasole teci, supa de legume, morcovi, ceapa, rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 400 g carnati picanti
- 200 g fasole teci
- 200 ml supa de legume
- 4 morcovi
- 2 cepe
- 8 rosii
- patrunjel proaspat
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Decojim roşiile opărite, după care le tăiem cuburi. Curăţăm şi tocăm morcovii şi cepele. Tăiem cârnaţii felii. încingem 4 linguri de ulei în care îi prăjim.
Scoatem cârnaţii din cratiţă şi punem morcovii, ceapa şi roşiile. Amestecăm bine şi turnăm supa de legume.
După 10 minute adăugăm tecile. Lăsăm să fiarbă pe foc mic. Când toate sunt pătrunse, adăugăm sare şi piper după gust şi punem cârnaţii prăjiţi.
Mai lăsăm câteva clocote şi presărăm pătrunjel tocat. Servim fierbinte.
Tocanita cu fasole si carnati picanti
Pofta buna!