Tocana cu fasole boabe din: fasole, carne tocata, ceapa, morcovi, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g fasole boabe 300 g carne tocată (vită, porc, etc.) 2 legături de ceapă verde 3 morcovi 1 cutie de roşii în bulion 1 lingură de ulei sare piper Mod de preparare: Fasolea aleasă şi spălată se pune […]
Tocanita cu fasole, carnati si verdeata
PrinteazaTocanita cu fasole, carnati si verdeata din: ulei, ceapa, carnati picanti de porc, usturoi, fasole, patrunjel.
- 1 lingura de ulei
- 1 ceapa, taiata in felii groase
- 8 carnati de porc picanti
- 1 catel mare de usturoi, zdrobit
- 2 conserva a cate 400 g de fasole in sos de ardei iute
- 2-3 fire de patrunjel, tocat
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare. Caleste ceapa si carnatii la foc mare timp de 8-10 minute, intorcand carnatii frecvent, pentru a se rumeni pe toate partile.
Adauga usturoiul, impreuna cu fasolea si sosul din conserva.
Umple pe jumatate una din conserve cu apa si adauga lichidul in tigaie.
Amesteca bine totul si da tocanita in clocot. Apoi da focul mic si las-o sa mai fiarba 1o minute sau pana cand carnatii se patrund.
Asezoneaza si presara deasupra patrunjelul.
Tocanita cu fasole, carnati si verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana cu fasole boabe
Tocana de fasole cu carnati picanti
Tocana de fasole cu carnati picanti din: fasole, carnati, piure de rosii, piure de ardei, ardei, ceapa, zahar, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g fasole roşie, uscată 300 g cârnaţi picanţi 400 g piure de roşii 200 g piure de ardei capia 1 ardei iute roşu 2 cepe roşii 1 lingură zahăr tos 3-4 […]
Pofta buna!
Arata foarte bine tocanita asta