Tocăniţă cu fasole si cartofi

Printeaza

O reteta de tocanita cu fasole si cartofi din: cotlet de porc, cartofi, fasole alba, ceapa alba, morcovi, patrunjel, cimbru, condimente, piper negru, ulei de floarea soarelui si vin alb dulce.

Ingrediente:Tocăniţă cu fasole si cartofi

  • 500 g cotlet de porc
  • 6 cartofi
  • 300 g fasole alba uscata
  • 2 cepe albe
  • 4 morcovi
  • 0 legatura patrunjel
  • cimbru uscat si verde
  • 1-2 linguri condimente
  • piper negru boabe si macinat
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 ml vin alb dulce

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cubuleţe, care se călesc în ulei. Se stropesc cu apă călduţă şi se adaugă ceapa tăiată solzişori. Se toarnă vinul si se lasă să fiarbă la foc mic. Separat, se alege fasolea, se spală şi apoi se fierbe.

Se schimbă de 3-4 ori apa până se elimină toxinele. După ce a fiert, se scoate în sită şi se lasă să se scurgă.

Cartofii şi morcovii se spală si se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se curăţă şi se taie felii mari. Se gratinează în tigaie şi se amestecă cu cotletul călit. Se condimentează cu condimente, piper, cimbru şi boia.

Se lasă în cuptor să se rumenească şi se serveşte ornată cu pătrunjel verde.

Tocăniţă cu fasole si cartofi

Tocăniţă cu fasole si cartofi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tocanita-fasole-cartofi html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.