Tocanita de fasole verde cu piept de porc
PrinteazaTocanita de fasole verde cu piept de porc din: fasole verde, piept de porc, ceapa, ulei, pasta de rosii, usturoi, sare.
Ingredinete:
- 800 g fasole verde
- 400 g piept de porc
- o ceapă
- 2 linguri ulei
- 2-3 linguri pastă de roşii
- 2 căţei usturoi
- sare
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă cu ulei se căleşte ceapa şi, când începe să se înmoaie, se pune carnea tăiată cuburi.
Se presară sare, se amestecă având grijă să nu se ardă şi se pun păstăile.
Se toarnă apă cât să acopere ingredientele şi se lasă la fiert aproximativ 30 de minute.
Se pune pasta de roşii, se adaugă usturoiul feliat si se mai lasă la fiert 10 minute.
Tocanita de fasole verde cu piept de porc
Pofta buna!