Cureti ceapa, o tai felii subţiri, o pui într-o cratiţă împreună cu uleiul şi acoperi vasul.
Laşi cratiţa pe foc mic, până se topeşte ceapa. Adaugi apoi bulionul şi laşi să mai fiarbă puţin, după care adaugi ficatul tăiat bucăţele şi-l fierbi înăbuşit.
Stingi totul cu vin şi adaugi piper. Dacă este nevoie, mai torni puţină apă şi laşi să scadă.
Ca să nu se întărească ficatul, sarea o pui la urmă. Serveşti tocăniţa caldă, cu pătrunjel verde tocat mărunt şi cu o garnitură de orez sau macaroane fierte.
Tocanita de ficatei de pasare din: ficatei, vin, arpagic, usturoi, piper, sare. Ingrediente: 1 /2 kg ficătei 1/2 pahar vin alb 10-15 bucăţi arpagic 1 capatana usturoi piper boabe sare Mod de preparare: Ficăţeii (preferabil de gâscă, dar sunt foarte gustoşi şi cei de găină) se curăţă şi se spală, fără a-i tăia. Se pun […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.