Tocanita de ficatei

Printeaza

Tocanita de ficatei din: ficatei de pasare, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, ulei, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:

  • 500 g ficatei de pasare
  • 3-4 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Tocanita de ficatei: Iei 2 tigai. Intr-o tigaie pui ficateii de pasare la prajit, iar in cealalta pui ceapa tocata marunt, la calit.

Dupa ce s-au prajit ficateii si s-a calit ceapa, ii pui impreuna intr-o alta tigaie.

Mai adaugi ardeiul gras, cateii de usturoi, tocati marunt, 3 rosii fara coaja si lasi timp de 15 minute pe foc.

Intre timp adaugi sare, piper, dupa gust. La sfarsit, adaugi patrunjelul tocat marunt. Servesti tocanita calda.

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocanita de ficatei de pasare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.