Tocănită de hribi cu smantană si ceapa

Printeaza

Tocanita de hribi cu smantana si ceapa din: hribi, ceapa, ulei, faina, smantana si condiment.

Ingrediente:

  • 300 g hribi
  • 1 ceapă
  • ulei
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură condiment

 

Mod de preparare:

Speli hribii, îi pui la fiert în apă cu sare, căleşti apoi ceapa tăiată mărunt în ulei, adaugi 1 cană cu apă şi condiment. Când clocoteşte, pui bureţii fierţi şi tăiaţi mărunt şi dai focul mic.

După 10-15 mi­nute adaugi făina şi smântână (amestecate înainte), mai laşi câteva clocote până se îngroaşă, amestecând con­tinuu şi o dai deoparte.

E delicioasă cu mămăliguţă caldă şi mujdei de usturoi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.