Tocanita in coaja de paine

Printeaza

Tocanita in coaja de paine din: ciuperci, ceapa, sare, piper, patrunjel, marar, pesmet, ulei de masline, margarine, paine.

Ingrediente:Tocanita in coaja de paine

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 legături pătrunjel
  • 2 legături mărar
  • 2-3 linguri pesmet
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 50 g margarina
  • o pâine rotundă

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile de pieli­ţe, se spală în câteva ape, se lasă să se scurgă într-o strecu­rătoare şi se taie mărunt.

Separat, se curăţă ceapa, se spală şi se taie solzişori. Se punes să se călească puţin într-o cratiţă, apoi se amestecă cu ciupercile. Se acoperă cu un capac şi se lasă să se înăbuşe. Se presară sare şi piper, după gust, şi se amestecă din când în când să nu se lipească.

Se spală verdeaţa şi se toacă mărunt. Când ciupercile sunt aproape gata, se amestecă cu 2-3 linguri de pesmet şi verdeaţa.Se pregăteşte pâinea, se taie capacul şi se scoate tot miezul, în coajă se pun câteva cubuleţ e de margarina şi se pune tocăniţa de ciuperci. Se pune pe o tavă şi se bagă la cuptor aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor şi se serveşte caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.