Tocanita de legume cu mamaliga rumenita la gratar

Printeaza

Tocanita de legume cu mamaliga rumenita la gratar din: morcov, ceapa, rosii in bulion, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_de_legume_cu_mamaliga_rumenita_la_gratar

  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 3 rosii in bulion
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai morcovul şi cepele şi le pui într-o tiga­ie încinsă cu ulei.

Le laşi să se călească apro­ximativ 5 minute la foc mediu.

Intre timp, tai roşiile din bulion, le puii în tigaie şi potriveşti de sare şi piper.

Laşi la înăbuşit legumele, la foc mic, până scaide zeama.

Poţi servi cu mămăligă, rumenită un pic pe grătar.

Tocanita de legume cu mamaliga rumenita la gratar

Tocanita_de_legume_cu_mamaliga_rumenita_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.