Tocana sarbeasca cu ardei copti si carne de porc din: fleică de porc, vin alb dulce, ulei de masline, unt, usturoi verde, ardei capia, ardei iuti, cimbru uscat şi măcinat, piper, rosu si negru, sare grunjoasa. Ingrediente: 800 g fleică de porc 100 ml vin alb dulce 50 ml ulei de masline […]
Tocanita cu legume si soia
PrinteazaTocanita cu legume si soia din: soia, ciuperci, usturoi, ceapa, ardei, dovlecel, pasta de tomate, ulei, sare, piper.
- 150 g soia granule
- 200 g ciuperci
- 5-6 căţei usturoi
- 2 cepe
- 3 ardei graşi
- 1 ardei iute
- 1 dovlecel
- 2 linguri pastă tomate
- 2 linguri ulei
- piper boabe
- sare
Mod de preparare:
Fierbi granulele de soia de seara, în apă cu boabe de piper şi un praf de sare, apoi le laşi la scurs peste noapte.
Incingi uleiul şi căleşti uşor ceapa tăiată julien, adaugi usturoiul zdrobit, laşi câteva minute.
Pui ardeii tăiaţi feliuţe, amesteci şi adaugi ciupercile tăiate jumătăţi. Laşi să scadă zeama de la ele, apoi pui dovlecelul tăiat felii subţiri şi soia.
Ţii pe foc să se înmoaie uşor legumele, ardeiul iute mărunţit, fără sâmburi, şi pui pasta de tomate.
Laşi 15 minute, guşti, potriveşti gustul de sare şi opreşti focul.
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana sarbeasca cu ardei copti si carne de porc
Tocana pescareasca cu rosii si ardei
Tocana pescareasca cu rosii si ardei din: vin alb, roşii, peşte, ceapa, usturoi, ardei graşi, sare, ardei iute, foi de dafin, boia, ulei, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 ml vin alb un kg roşii un kg peşte 3 cepe albe 4 căţei usturoi sare 2 ardei graşi un ardei iute 2 foi de dafin o lingură boia 6 linguri ulei piper pătrunjel Mod […]
Tocana de vinete cu ardei si mazare
Tocana de vinete cu ardei si mazare din: vinete, dovlecei, mazare, ceapa, faina, usturoi, sos de tomate, oregano, patrunjel, piper, sare, ulei. Ingrediente: 500 g vinete 500 g ardei sau dovlecei 150 g mazare 1 ceapa 2 linguri faina 2 catei de usturoi 4 linguri sos de tomate oregano patrunjel piper sare ulei Mod […]
Pofta buna!