Tocanita de linte
PrinteazaTocanita de linte din: linte verde, morcovi, ceapa, piept afumat de porc, supa din concentrat, suc de rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.
- 400 g linte verde
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 200 g piept afumat de porc
- un litru supa din concentrat
- 300 ml suc de rosii
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- patrunjel pentru ornat
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă se pun la călit ceapa tăiată mărunt şi, după ce s-a îmuiat, se adaugă pieptul de porc tăiat cuburi si morcovii rondele.
Se călesc un pic împreună, se adaugă lintea, sucul de roşii şi supa din concentrat.
Se lasă la fiert 30 de minute. Se potriveşte de sare şi piper. Se poate aduce la masă cu pătrunjel sau nu, după gust.
Tocanita de linte
Pofta buna!