Tocanita de linte
PrinteazaO reteta de tocanita de linte din: linte rosie, rosii, morcovi, ulei, usturoi, ardei capia, ceapa rosie, foaie de dafin, cimbru, patrunjel, coriandru, tarhon, sare si piper.
- 250 g linte rosie
- 2 rosii
- 2 morcovi
- 50 ml ulei
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei capia
- 1 ceapa rosie
- 1 foaie de dafin
- 1 crenguta de cimbru
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingurita coriandru
- 1 lingurita tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureti legumele, le speli si le toci marunt. Calesti ceapa si usturoiul in ulei de masline incins, adaugi lintea, morcovul, rosiile, jumatate de legatura de patrunjel si acoperi tot cu apa.
Pui condimentele si lasi sa fiarba la foc mic, pentru 20-30 de minute. Adaugi la final, restul de patrunjel, sare si piper. Servesti tocanita calda.
Tocanita de linte
Pofta buna!