Tocanita mexicana cu piept de pui
PrinteazaTocanita mexicana cu piept de pui din: piept de pui, fasole rosie, porumb dulce, rosii, ardei capia, ceapa alba, ceapa rosie, usturoi, ardei iute rosu, ulei, sar, piper, patrunjel, ghimbir proaspăt.
Ingrediente:
- 2 piepţi de pui
- 400 g fasole roşie (1 cutie)
- 300 g porumb dulce (1 cutie)
- 1 kg roşii
- 2 ardei capia
- 1 ceapă albă
- 1 ceapă roşie
- 2 căţei de usturoi
- 1 ardei iute roşu (2 linguri de boia iute)
- ulei
- sare
- piper
- pătrunjel
- cubuleţe de ghimbir proaspăt
Mod de preparare:
Decojeşte şi toacă mărunt roşiile. Toacă fin ceapa albă şi pe cea roşie. Căleşte ceapa împreună cu usturoiul zdrobit şi mărunţit. Pune pieptul de pui tăiat în cuburi. Adaugă sare, piper, amestecă şi lasă la înăbuşit cu capac.
Taie ardeiul capia şi ardeiul iute fâşii, pune-le peste carne. Căleşte până se pătrund. Adaugă roşiile mărunţite şi ghimbirul tocat. Lasă 10-15 minute cu capac, la foc moderat, cât să scadă. Spre final, pune fasolea şi porumbul.
Tocanita mexicana cu piept de pui
Pofta buna!
Foarte buna tocanita cu piept de pui