Tocanita mexicana cu piept de pui

Printeaza

Tocanita mexicana cu piept de pui din: piept de pui, fasole rosie, porumb dulce, rosii, ardei capia, ceapa alba, ceapa rosie, usturoi, ardei iute rosu, ulei, sar, piper, patrunjel, ghimbir proaspăt.

Tocanita_mexicana_cu_piept_de_pui

Ingrediente:

  • 2 piepţi de pui
  • 400 g fasole roşie (1 cutie)
  • 300 g porumb dulce (1 cutie)
  • 1 kg roşii
  • 2 ardei capia
  • 1 ceapă albă
  • 1 ceapă roşie
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute roşu (2 linguri de boia iute)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • cubuleţe de ghimbir proaspăt

Mod de preparare:

Decojeşte şi toacă mărunt roşiile. Toacă fin ceapa albă şi pe cea roşie. Căleşte ceapa împreună cu usturoiul zdrobit şi mărunţit. Pune pieptul de pui tăiat în cuburi. Adaugă sare, piper, amestecă şi lasă la înăbuşit cu capac.

Taie ardeiul capia şi ardeiul iute fâşii, pune-le peste carne. Căleşte până se pă­trund. Adaugă roşiile mărunţite şi ghimbirul tocat. Lasă 10-15 minute cu capac, la foc moderat, cât să scadă. Spre final, pune fasolea şi porumbul.

Tocanita mexicana cu piept de pui

Tocanita_mexicana_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna tocanita cu piept de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.