Tocanita mexicana cu vinete si rosii cherry
PrinteazaTocanita mexicana cu vinete si rosii cherry din: pulpe de pui, legume mexicane (fasole roşie, porumb, ardei, fasole verde), usturoi, ceapă roşie, vinete, rosii cherry, sare, ulei, piper.
Ingrediente:
- 2-3 pulpe de pui
- 300 g legume mexicane (fasole roşie, porumb, ardei, fasole verde)
- 4 căţei de usturoi
- 1 ceapă roşie
- 1/2 vânătă
- 250 g roşii cherry
- ulei
- sare
- piper boabe (roşu şi negru)
Mod de preparare:
Spală pulpele şi prăjeşte-le în ulei încins câte două minute pe fiecare parte. Fierbe la abur legume.le mexicane în jur de zece minute (să nu se sfărâme).
Zdrobeşte căţeii de usturoi (necurăţaţi) ca să-şi lase aroma. Taie vânătă în rondele şi dă-le prin sare. Prăjeşte-le maximum un minut sau până se înmoaie.
Intr-o tavă termorezistentă, aşază un strat de rondele de vânătă, legumele mexicane, pulpele, roşiile cherry, usturoiul şi ceapa roşie tăiată solzişori. Pune sare şi piperul boabe. Dă la cuptor 10-15 minute.
Tocanita mexicana cu vinete si rosii cherry
Pofta buna!