Bruschete Cu Zbârciogi și Parmezan din: paine, zbarciogi, parmezan, usturoi, ulei, sare, piper, busuioc. Savurează gustul autentic al Italiei cu această rețetă de bruschete cu zbârciogi și parmezan, un aperitiv simplu, dar sofisticat, care combină aromele rustice ale pădurii cu finețea brânzei parmezan. Această rețetă transformă ingredientele tradiționale într-o experiență culinară memorabilă, perfectă pentru orice […]
Tocanita de miel cu ardei gras si cimbru
PrinteazaTocanita de miel cu ardei gras si cimbru din: carne de miel, ceapa, ulei, ardei gras, rosii, orez, patrunjel verde, sare, piper, cimbru.
Ingrediente:
- 500 g carne de miel
- 2-3 cepe
- ulei
- 1 ardei gras
- 2 roşii
- 1 ceşcuţă orez
- pătrunjel verde
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Carnea o speli, o porţionezi şi o înăbuşi în ulei cu puţină apă. Când este gata, o scoţi din vas.
Cureţi ceapa, ardeiul, le speli şi le tai mărunt, apoi le înăbuşi în sosul rămas de la carne, le condimentezi cu sare, piper, usturoi, cimbru şi continui fierberea.
Orezul îl speli, îl opăreşti, îl scurgi şi îl adaugi odată cu roşiile tăiate felii, când carnea este aproape fiartă. Amesteci totul şi introduci în cuptor pentru 30 de minute.
Când este gata, presari pătrunjel tocat fin. Serveşti tocăniţa caldă, cu mămăliguţă.
Pofta buna!
Pilaf cu Miel și Dovlecei din: carne de miel, orez, dovlecei, ceapa, usturoi, supa, ulei, turmeric, coriandru, sare, piper, patrunjel. Această rețetă este ideală pentru un prânz în familie sau pentru o cină specială, oferind o combinație perfectă de arome și nutrienți. Este un preparat versatil, care poate fi adaptat în funcție de preferințele culinare. […]