Tocanita de miel cu ceapa din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, morcovi, patrunjel, cartofisupa de miel, unt, broccoli.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
timp de preparare 15 minute, timp de gatire 1 ora si 45 minute, 4 portii
Ingrediente:
500 gr carne de miel, cuburi
1 lingura ulei de masline
1 ceapa, feliata subtire
2 morcovi mari, feliati subtire
25 gr patrunjel, tocat
500 gr cartofi, feliati subtire
700 ml supa fierbinte de miel
unt
broccoli sau varza, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. Incingeti ulei intr-o tava si adaugati carnea, gatiti pana se rumenete bine.
Scoateti carnea din tava si adaugati ceapa si rumeniti 5 minute.
Incorpoarti morcovii, patrunjel, jumatate din cartofi, apoi adaugati carnea si restul de cartofi deasupra.
Apoi adaugati supa si untul topit. Acoperiti si dati la cuptor timp de 30 de minute.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.