Tocanita de miel cu legume si patrunjel din: pulpa miel, ceapa, usturoi, morcovi, telina, vin, boia, bulion, unt, cartofi, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
1 pulpă miel
1 ceapă
2-3 căţei de usturoi
2 morcovi
1 telină
500 ml supă de legume
250 ml vin alb
1 praf boia iute
1-2 linguri bulion
2 linguriţe unt
4 cartofi
pătrunjel
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Cureţi şi mărunţeşti ceapa, morcovii, ţelina şi usturoiul, apoi le căleşti.
Adaugi carnea şi torni supa de legume şi vinul.
După 20 de minute, presari boiaua, pui bulionul si lasi să fiarbă până scade uşor sosul şi carnea este moale.
Separat, fierbi în coajă cartofii. Ii cureţi şi-i tai cubuleţe, apoi îi amesteci uşor cu unt şi-i serveşti alături de tocăniţa de miel, presăraţi cu pătrunjel tocat.
Tocanita de miel cu rosii si curry din: carne de miel, ulei, seminte de fenicul, ceapa, fruze de curry, pasta de ghimbir cu usturoi, ardei iute, rosii, apa, orez, iaurt, praf de ardei iute, coriandru, chimion, turmeric, garam masala, piper, sare. Ingrediente: 1/2 kg carne de miel, cuburi 3 linguri ulei 2 lingurite seminte de […]
Tocanita aromata de miel din: ulei de masline, ceapa, usturoi, sare, piper, cotlete de berbec, busuioc, rosii, fasole, masline, patrunjel. Ingrediente: 15 ml ulei de măsline 1 ceapă, tăiată 1 căţel de usturoi, zdrobit sare şi piper negru măcinat 6-8 cotlete de berbec, prăjite sau fripte pe grătar 250 g busuioc proaspăt 1 conservă (410 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.