Tocanita de miel cu rosii si crusta de pesmet din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, telina, usturoi, rozmarin, rosii, fasole boabe, supa de miel.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
timp de preparare 10 minute, timp de gatire 2 ore, 4 portii
Preincalziti cuptorul la 180C. Intr-o tava incalziti 1 lingura de ulei, gatiti carnea, ceapa si telina timp de 5 minute, apoi adaugati usturoi si rozmarin si gatiti 1 minut.
Incorporati rosiile, fasolea si supa. Acoperiti si dati la cuptor 1.5 ore.
Amestecati impreuna pesmetul, patrunjelul si uleiul.
Dupa 1.5 ore adaugati in tava si mai gatiti 15 minute.
Tocănită de miel din: carne de miel, morcovi, ceapa, ciuperci, suc de rosii, ardei gras, pasta de ardei, patrunjel, boia, ulei si sare. Ingrediente: 600 g carne de miel (ied) 2 morcovi 1 ceapa 200 g ciupercute 200 ml suc de rosii 1 ardei gras rosu 1 lingura cu pasta de ardei patrunjel boia dulce […]
O reteta de tocanita cu costite de miel din: costite de miel, cartofi, morcovi, mazare, ardei gras, ciuperci, ceapa, bulion, rosii, usturoi, sare , piper si ulei. Ingrediente: 1 kg costite de miel 500 g cartofi noi 3-4 morcovii 2 pumni de mazare 1 ardei gras rosu 7-8 ciuperci 1 ceapa 3 linguri cu bulion […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.