Tocăniţă muntenească

Printeaza

O reteta de tocanita munteneasca din: pulpa de vitel, ulei, morcovi, cartofi, patrunjel, ardei grasi, rosii in bulion, bulion, foid e dafin, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Tocăniţă muntenească

  • 1 kg pulpă de viţel
  • 100 ml ulei
  • 3 morcovi
  • 500 g cartofi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 ardei graşi
  • 400 g roşii în bulion sau roşii proaspete decojite
  • 1 lingură bulion
  • 2 foi dafin
  • 1 linguriţă cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, o tăiaţi cuburi şi o puneţi într-o cratiţă la prăjit în ulei. Turnaţi o ceaşcă de apă şi fierbeţi carnea până se evaporă apa.

Puneţi ceapa tocată mărunt, morcovii şi ardeii graşi, tăiaţi cubuleţe.

După 5 minute puneţi bulionul, roşiile, foile de dafin şi cimbrul. Lăsaţi să fiarbă la foc mic 45 de minute, apoi puneţi cartofii cubuleţe, sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă şi cartofii.

Adăugaţi pătrunjel tocat.

Tocăniţă muntenească

Tocăniţă muntenească

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocanita munteneasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.