Tocanita de naut cu usturoi
PrinteazaTocanita de naut cu usturoi din: naut, usturoi, ceapa, supa de pui, rosii, cartofi, boia, oregano, patrunjel.
Ingrediente:
- 500 g naut
- 2 căţei de usturoi
- 1 ceapă
- 250 ml supă de pui
- 3 roşii
- 2 cartofi
- 1 lingură boia dulce
- 2 fire oregano
- 2-3 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Speli năutul şi îl pui la înmuiat în apă rece, de seara până dimineaţa.
A doua zi, scurgi bine năutul şi îl pui la fiert în supa de pui.
Adaugi ceapa tăiată solzişori, usturoiul, cartofii tăiaţi cubulete, boiaua şi oregano.
După ce s-au fiert şi cartofii şi năutul, adaugi roşiile tăiate mărunt şi laşi să mai dea un clocot.
Presari deasupra pătrunjel tocat mărunt.
Tocanita de naut cu usturoi
Pofta buna!