Tocăniţă oletenească

Printeaza

Tocăniţă oletenească din: carne de porc, untura, ceapa, rosii, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 800 carne de porc
  • 100 g untură
  • 2-3 cepe
  • 500 g roşii (din conservă)
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Tocăniţă oletenească: Tai carnea în bucăţi potrivite şi o rumeneşti în untura bine încinsă. Cureţi ceapa, o tai solzişori, o adaugi peste carne, pui şi roşiile tăiate mărunt şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Laşi să fiarbă în cratiţa acoperită fără să adaugi apă. Când mâncarea e gata, presari pătrunjelul tăiat mărunt.

 

Poftă bună!

 

 

 

Sarmale Vegetariene de Post cu Quinoa și Legume Asiatice

Sarmale Vegetariene de Post cu Quinoa și Legume Asiatice din: varza, quinoa, amestec de legume asiatice, ardei, usturoi, sos de soia, ulei de susan Redescoperiți plăcerea sarmalelor de post cu această rețetă unică, care îmbină gustul exotic al bucătăriei asiatice cu ingredientele sănătoase și nutritive. O opțiune perfectă pentru cei care doresc să experimenteze cu […]

Ciorbă de Pește – Rețetă Bogată în Nutrienți

Ciorbă de Pește – Rețetă Bogată în Nutrienți din: file de peste, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, rosii, ardei gras, leustean, suc de rosii, apa, sare, piper, zeama de lamaie sau bors. Descoperiți savoarea autentică a ciorbei de pește, o rețetă tradițională românească, perfectă pentru iubitorii de mâncare sănătoasă.   Ingrediente: 500g file de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.