Tocanita picanta cu carnati

Printeaza

 

O reteta simpla si delicioasa de tocanita picanta din:carne de porc, carnati semiafumati, ciuperci, rosii, ceapa, pasta de tomate, patrunjel, ulei, piper si ardei iute.

Ingrediente:Tocanita picanta cu carnati

  • 1 kg carne de porc
  • 2 cârnaţi semiafumaţi
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 4 roşii
  • 2 cepe
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei
  • piper
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi mai mari şi o condi­mentezi.O rumeneşti apoi uşor în ulei. Din când în când o stropeşti cu apă căl­duţă. Separat, căleşti ceapa. Adaugi ciupercile tăiate felii şi după câteva minute pui şi roşiile tăiate cubuleţe.

Adaugi pasta de tomate dizolvată într-o cană cu apă călduţă, în acest sos pui bucăţile de carne şi cârnaţii, tăiaţi bucăţi şi rumeniţi de asemenea si ardeiul iute.

Laşi la cuptor 10-15 minute, după care adaugi pătrunje­lul tocat mărunt. Serveşti cu mămăliguţă şi, de ce nu, cu puţin mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.