Tocanita picanta cu carnati
Printeaza
O reteta simpla si delicioasa de tocanita picanta din:carne de porc, carnati semiafumati, ciuperci, rosii, ceapa, pasta de tomate, patrunjel, ulei, piper si ardei iute.
- 1 kg carne de porc
- 2 cârnaţi semiafumaţi
- 500 g ciuperci proaspete
- 4 roşii
- 2 cepe
- 3 linguri pastă de tomate
- 1 legătură pătrunjel
- ulei
- piper
- ardei iute
Mod de preparare:
Tai carnea în bucăţi mai mari şi o condimentezi.O rumeneşti apoi uşor în ulei. Din când în când o stropeşti cu apă călduţă. Separat, căleşti ceapa. Adaugi ciupercile tăiate felii şi după câteva minute pui şi roşiile tăiate cubuleţe.
Adaugi pasta de tomate dizolvată într-o cană cu apă călduţă, în acest sos pui bucăţile de carne şi cârnaţii, tăiaţi bucăţi şi rumeniţi de asemenea si ardeiul iute.
Laşi la cuptor 10-15 minute, după care adaugi pătrunjelul tocat mărunt. Serveşti cu mămăliguţă şi, de ce nu, cu puţin mujdei de usturoi.
Pofta buna!